miercuri, 25 februarie 2015

Porcul de Mangalița la măcelăria Andu


Cine nu ar vrea o friptură suculentă de Wooly Pig sau Porc lânos. Porcul de Mangalița. Căutați la măcelăria dvs. carne de porc de Mangalița. 
De ce porcul de Mangalița? Slow Food militează pentru ceea ce putem pierde sau am pierdut deja. Sezonalitatea ofertei de legume și fructe, determinată de producția locală. Diversitatea fructelor, legumelor, raselor de animale locale. Avem și o Ark of Taste care a inclus în lista de salvare, porcul de Mangalița. AICI este lista de produse din România, rase, varietăți vegetale. 



Ce este special la acest porc? În primul rând că este o rasă locală de porc, precum cea de Bazna. Apoi pentru că are o carne cu mai multă grăsime și mult mai gustoasă. Și în al treilea rând, că doar din această carne ar trebuie să se prepare salamul de Sibiu.

Dl. Tătăran, un antreprenor dedicat mezelurilor tradiționale, prezent pe piață de mai mulți ani, dar mai ales ca avocat al produselor locale, s-a axat de câțiva ani și pe carne de porc de Mangalița.
În fine carnea de porc de Mangalița a ajuns și la măcelăria noastră...Măcelăria Andu din Tineretului...Am preparat câteva fripturi și un muschiuleț...delicioase...




Niciun comentariu: