joi, 5 martie 2015

"La ciorbarie", un proiect Slow Food

(c) Tiberiu Cazacioc
"La ciorbărie", "Târgul Țăranului", "Slow Food shop", "Slow Book". Era prin 2009? Când am relocat Târgul Țăranului, început la Piața Amzei, apoi a fost dus la Muzeul Țăranului Român și mutat de acolo (conducerea ministerului a semnalat subteran că mirosul de cârnați și alte alea nu fac cinste muzeului), adus la The ARK. La Uranus fiind acreditat de Slow Food, drept Earth Market. Dacă privesc înapoi în istorie, a fost o perioadă de grație pe care nu am știut să o folosim. Dacă vă uitați la imagini vedeți că acum 6 ani făceam avantgardă. Creată mai ales de
Doru Frolu, Vintilă Mihăilescu, eu, Sorin Istudor, echipa de suport, mulți, foarte mulți oameni. Totul pentru că ne plăcea conceptul, nimic pentru bani care se duceau tot care să fie menținut târgul. Nu am dus lipsă de leadership creativ, ci de management contractual, financiar și de gestiune a resurselor.

(c) Tiberiu Cazacioc
(c) Tiberiu Cazacioc
(c) Tiberiu Cazacioc

Niciun comentariu: