luni, 16 noiembrie 2015

Anunt tehnic! Ne apropiem de Food Bloggers Conference Winter Edition!

Food Bloggers Conference
"Editia de iarna a Food Bloggers Conference, evenimentul dedicat comunitatii culinare online, va avea loc pe 4 decembrie 2015, la Radisson Blu Hotel, Bucuresti! Am inceput asadar numaratoarea inversa si deja am anuntat primii speakeri pe site!
 
Programul acestei editii va fi structurat sub forma unui seminar de Food Trends si a unei conferinte compuse din doua sesiuni de dezbateri, Blog Talk si Food Talk.

Pentru a participa la seminar este necesara solicitarea unei invitatii separate de cea pentru conferinta. Cei care deja s-au inscris si au primit e-mail-ul de confirmare pot participa la cele doua dezbateri, dar sunt rugati sa se inscrie separat la seminar.

Participarea la seminar se face in baza invitatiei oficiale, trimise de organizator. Dupa primirea invitatiei, este necesara confirmarea ferma. Locurile sunt limitate.

Participarea la dezbateri poate fi solicitata prin intermediul unuia dintre cele 3 formulare disponibile pe site, dedicate reprezentantilor companiilor, celor care doresc sa sustina evenimentul in calitate de bloggeri ambasadori sau de bloggeri acreditati."

Niciun comentariu: