vineri, 13 noiembrie 2015

Biscuit strikes again

De la Biscuit.ro, întrebari si raspunsuri. Si o preluare necritica.


Cum veti decora anul acesta bradul de acasa? Dar pe cel de la birou?

Noi am pune in el reni de turta dulce si multe bomboane de casa, cu miez de ciocolata belgiana si invelis din martipan. Plus bucatele de fudge cu alune de padure si ceva marshmallow cu sampanie.

Ce cadouri veti face clientilor?

Noi le-am trimite cate un tort-buturuga delicios si spectaculos pentru masa de Craciun. Iar daca vorbim de echipe, atunci le-am inviora pauza de pranz cu o selectie de mini-prajiturele absolut delicioase, cu gust de iarna condimentata si aroma de vacanta.

Ce cadouri propuneti pentru clientii clientilor?

Noi v-am recomanda seturi de globuri din turta dulce, trufe cremoase de agatat in brad sau de ce nu, un brad intreg gata decorat cu bunatati.

Sa nu ii uitati nici pe colegi, da?

Un baton de ciocolata de casa plin de stafide imbatate in rom, fistic cam fastacit si merisoare-acrisoare le-ar prinde numai bine. Sau poate un mix de cookies cu unt, nuci, migdale si condimente ca sa aiba ce sa lase sub brad lui Mosu'.

Ar mai fi si alte intrebari, ca si multe alte raspunsuri. Pentru cei care vor sa intrebe, suntem aproape de telefon (0721 754 054), computer (office@biscuit.ro) sau statuia Aviatorilor (pe str Popa savu nr3, mai precis, dar cu programare prealabila ca sa ne stergem mustatile de frisca si firimiturile din barba).

Adriana & Roxana ❤ Biscuit.ro

Niciun comentariu: