Observator gastronomic

Slow Food // e c o g a s t r o n o m i e // d e z v o l t a r e d u r a b i l ă

sâmbătă, 25 octombrie 2014

Italian cigars roll, Salone del Gusto, Torino


Posted by Unknown at 14:47:00
Trimiteți prin e-mail Postați pe blog!Trimiteți pe XDistribuiți pe FacebookTrimiteți către Pinterest
Etichete cigars, Salone del Gusto

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Abonați-vă la: Postare comentarii (Atom)

Ti-a placut?

Eu scriu aici

Eu scriu aici
Tiberiu CAZACIOC

Mai multe despre autor

Mai multe despre autor

Abonare

Postări
Atom
Postări
Comentarii
Atom
Comentarii

Twitter

Tweets by @cazacioc >

Despre organizatie

Despre organizatie

Deveniți membri

Deveniți membri

Ecogastronomie

Ecogastronomie

Lista mea de bloguri

  • Ceva Bun
  • Chez Mazilique
  • Cooking with my soul
  • Crazy Mother Cooker
  • Fine Dining Lovers
  • Foodie Family
  • Isabela Cuisine
  • KissTheCook
  • Retetele lui Radu
  • Romania Culinara
  • Taste Bazaar
  • Un blog de viata fericita
Afișați 10 Afișați tot

Faceți căutări pe acest blog

Arhivă blog

  • ►  2015 (699)
    • ►  noiembrie (62)
    • ►  octombrie (31)
    • ►  septembrie (52)
    • ►  august (26)
    • ►  iulie (88)
    • ►  iunie (71)
    • ►  mai (66)
    • ►  aprilie (68)
    • ►  martie (63)
    • ►  februarie (88)
    • ►  ianuarie (84)
  • ▼  2014 (626)
    • ►  decembrie (94)
    • ►  noiembrie (58)
    • ▼  octombrie (50)
      • Poftiti de mancati flori de dovlecel, la Roma
      • DHL suporter Terra Madre si Salone del Gusto 2014 ...
      • Despre schimbare prin hrană la Salone del Gusto @S...
      • Slow Food Istanbul - Fikir Sahibi Damaklar @SlowFo...
      • Ceapa, o provocare la Salone del Gusto
      • Decorațiuni de toamnă la Venasca
      • Gutui japoneze
      • Italian cigars roll, Salone del Gusto, Torino
      • Vera Pizza Napoletana
      • MADR: Retete consacrate românești sau ce?
      • Slow Foundation for Biodiversity: noua etichetă de...
      • Sa nu ratez la Salon del Gusto: Enoteca
      • Torino, sfarsit de octombrie
      • Terra Madre: Micii producători și reglementările e...
      • Mamaliga: So what exactly is polenta?
      • Un nou proiect marca Asociatia Ivan Patzaichin-Mil...
      • Salone del Gusto si Terra Madre
      • Deconstructia marketingului NUMI, ceaiul organic c...
      • Chef Parade, o scoala de gatit
      • Pe plaja de la Mamaia, în octombrie
      • Hala Unirii sau Covent Garden Market al Bucureștilor
      • 25 de ani degeaba?
      • Piata Amzei își caută sufletul
      • Dimitrie Cantemir compozitor de muzică turcească
      • Nou: Slow Food web radio @SlowFood_HQ
      • National Geographic si anul hranei
      • Do you or do you not label OMG?
      • Tradition fait recette. Tradiția face rețetă?
      • Trapa Natans la Torino, Ark of Taste @SlowFood_HQ
      • Delta Dunarii, cum sa pastrezi natura
      • Pâinea de 24 de ore
      • Politica pâinii făcute manual
      • "Brutari cu răbdare" sau pâinea de Șipote
      • Produse tradiționale realizate în Polonia
      • Acriturili învinge sau despre copy și paste de la ...
      • Pepsi verde
      • Souvignon?
      • Johansson, @grav3yardgirl şi Soda Stream
      • 1 leu și 9 bani costă o butelie de distrugere în masă
      • Auchan si gemul de rubarbar
      • "Socolatierul", seria Artisan - Mestesug cu arta
      • Târgul Ţăranului la Rotterdam, MVRDV
      • Soba Master Tatsuru Rai Demonstrates His Craft at ...
      • Ce este ferma de familie?
      • Slow Food Hosts EU Ministers for Agriculture and F...
      • Vreţi şabloane de ferme? Click aici....
      • Raport privind investigatia sectoriala pe piata berii
      • Terra Fertil si emigratia interna
      • România, țară bogată cu porumbe și măceșe
      • Este rău la țară, dar se ridică case. Multe
    • ►  septembrie (33)
    • ►  august (52)
    • ►  iulie (45)
    • ►  iunie (31)
    • ►  mai (34)
    • ►  aprilie (57)
    • ►  martie (39)
    • ►  februarie (67)
    • ►  ianuarie (66)
  • ►  2013 (284)
    • ►  decembrie (24)
    • ►  noiembrie (20)
    • ►  octombrie (24)
    • ►  septembrie (23)
    • ►  august (14)
    • ►  iulie (16)
    • ►  iunie (26)
    • ►  mai (44)
    • ►  aprilie (23)
    • ►  martie (30)
    • ►  februarie (40)
  • ►  2012 (31)
    • ►  septembrie (1)
    • ►  august (2)
    • ►  iulie (1)
    • ►  iunie (4)
    • ►  mai (3)
    • ►  aprilie (5)
    • ►  martie (4)
    • ►  februarie (6)
    • ►  ianuarie (5)
  • ►  2011 (61)
    • ►  decembrie (10)
    • ►  noiembrie (4)
    • ►  octombrie (6)
    • ►  septembrie (2)
    • ►  august (7)
    • ►  iulie (6)
    • ►  iunie (6)
    • ►  mai (6)
    • ►  aprilie (2)
    • ►  martie (2)
    • ►  februarie (5)
    • ►  ianuarie (5)
  • ►  2010 (34)
    • ►  decembrie (1)
    • ►  noiembrie (2)
    • ►  octombrie (1)
    • ►  septembrie (4)
    • ►  iulie (2)
    • ►  iunie (4)
    • ►  mai (4)
    • ►  aprilie (6)
    • ►  martie (4)
    • ►  februarie (3)
    • ►  ianuarie (3)
  • ►  2009 (3)
    • ►  decembrie (3)

Totalul afişărilor de pagină

(c) Observator gastronomic. Tema Fantastic S.A.. Imagini pentru teme create de dfli. Un produs Blogger.