miercuri, 20 februarie 2013

Win-win pentru organizatia PSD Constanta

Dupa cum ati aflat, DNA a început cercetarea penală a unui domn secretar de stat de la Ministerul Transporturilor. Demis de șeful Guvernului, dl. Victor Ponta, domnul respectiv este susținut de organizația PSD Constanța. Portul Constanța nu apare aproape pe nicăieri în discuțiile de zilele acestea, din jurul acestui caz. Probabil că nu există nici o legătură între toate elementele poveștii: Constanța, port, organizația de partid, secretar de stat. 

Dar nu este totul pierdut. La Autoritatea Națională pentru Turism, presa a anunțat numirea unui vicepreședinte, susținut și propus. De cine ? Chiar de organizația PSD Constanța. O doamnă cu experiență managerială în conducerea cluburilor de noapte din Mamaia. Deci, samba ole vine la putere la ANT. Cam ce fel de turism va proiecta Autoritatea Națională de Turism în viitor ? Vom vedea. 

Probabil că proiectul cu fâșia de 10 km de no man's land de-a lungul litoralului, liber de reglementări, din programul de guvernare al USL, este mai aproape de realizare.  



Niciun comentariu: