Observator gastronomic

Slow Food // e c o g a s t r o n o m i e // d e z v o l t a r e d u r a b i l ă

duminică, 16 noiembrie 2014

#vinolavot


Posted by Unknown at 21:00:00
Trimiteți prin e-mail Postați pe blog!Trimiteți pe XDistribuiți pe FacebookTrimiteți către Pinterest
Etichete Iohannis

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Abonați-vă la: Postare comentarii (Atom)

Ti-a placut?

Eu scriu aici

Eu scriu aici
Tiberiu CAZACIOC

Mai multe despre autor

Mai multe despre autor

Abonare

Postări
Atom
Postări
Comentarii
Atom
Comentarii

Twitter

Tweets by @cazacioc >

Despre organizatie

Despre organizatie

Deveniți membri

Deveniți membri

Ecogastronomie

Ecogastronomie

Lista mea de bloguri

  • Ceva Bun
  • Chez Mazilique
  • Cooking with my soul
  • Crazy Mother Cooker
  • Fine Dining Lovers
  • Foodie Family
  • Isabela Cuisine
  • KissTheCook
  • Retetele lui Radu
  • Romania Culinara
  • Taste Bazaar
  • Un blog de viata fericita
Afișați 10 Afișați tot

Faceți căutări pe acest blog

Arhivă blog

  • ►  2015 (699)
    • ►  noiembrie (62)
    • ►  octombrie (31)
    • ►  septembrie (52)
    • ►  august (26)
    • ►  iulie (88)
    • ►  iunie (71)
    • ►  mai (66)
    • ►  aprilie (68)
    • ►  martie (63)
    • ►  februarie (88)
    • ►  ianuarie (84)
  • ▼  2014 (626)
    • ►  decembrie (94)
    • ▼  noiembrie (58)
      • Despre cum se face ciocolata @DigiLifeTVRo
      • Cum am ratat o pâine la mașină
      • La Piata Victoriei cu 2 zile inainte de turul II
      • Am gatit a la Gordon Ramsay, brunch mexican sau pe...
      • @DigiLifeTVRo Ce nu au reusit Dedemand, Practiker,...
      • Despre atacul asupra rosiilor romanesti
      • La masa cu oamenii Deltei
      • Floricele de pop soc...soc pane?
      • Eu sau Jamon de Huelva DOP?
      • What about pumpkin bread? O reteta din seria Food ...
      • Renewable, biodegradable, compostable
      • Trei Slow Food la Torino 2014
      • Veți mânca gândaci? Salone del Gusto
      • Floarea-n bucate, din inima Transilvaniei
      • Parteneriatul European pentru Inovare
      • Terra Madre Day la film: in 10 decembrie, Slow Foo...
      • Ce învățăminte politice am tras de la Food Blogger...
      • ADEPT de 10 ani
      • Cartografierea patrimoniului cultural la nivel naț...
      • Our work in progress: Asociatia Ivan Patzaichin-Mi...
      • Slow Food Radio
      • Design si tehnologie inspirate de natura: Ask Nature
      • Intoleranța la gluten, un mit?
      • Branza de burduf in Google Cultural Institute #pre...
      • Premiu 1 milion de euro, food scanner
      • Paliștan și Slow Food Brusturoasa Palanca
      • Cu ochii pe țepele din coșul de cumpărături...sau ...
      • Butul afumat de porc domină Italia
      • AGRO TV Network
      • Bergotto. Bergamota și sucul
      • De unde vă luați antibioticele? Din magazinul de a...
      • Piazza della Pizza, Asociatia VERACE Vera Pizza Na...
      • Câte feluri de ceapă au românii câte italienii? :(
      • StevieElle, îndulcire cu stevia, fără zahăr. STEVI...
      • Noile reguli privind promovarea produselor agricol...
      • #vinolavot
      • De unde vine cuvantul brat și de ce iubim cârnățăr...
      • Cu cine votati? Ooooo ce impresie artistica! @AUDI...
      • Slow life la americani! Slow life against Black Fr...
      • Cu cine votati? #vinolavot....oooo manipulare gros...
      • Dalia pe toate posturile sau puterea uniformității...
      • "Mosierii" @Kaufland, @Cora_romania, @crrsx, @AUCH...
      • Luca sau Paul?
      • Cartofii pai agresivi
      • Plante comestibile ce cresc singure, pentru voi
      • Patriotismul alimentar la francezi
      • Despre prazul cu chitanță sau nebunia birocrației ...
      • Ce se ascunde in PNDR? Fermele mari si nepriceperea
      • Korean Buddhist Temple Food
      • Berea agricolă italiană
      • Slow Food apără hrana cu dinții....
      • Delegat la Salone del Gusto
      • Slow food de la Brusturoasa Palanca, adică păstrăv
      • O aniversare transilvana
      • Zăganu în sus, Zăganu în jos! Berea
      • Espresso Otopeni versus espresso Fiumicino #Lavazza
      • Master Chef, evil or good? #masterchef PRO TV
      • De-andoaselea, cu cine votati?
    • ►  octombrie (50)
    • ►  septembrie (33)
    • ►  august (52)
    • ►  iulie (45)
    • ►  iunie (31)
    • ►  mai (34)
    • ►  aprilie (57)
    • ►  martie (39)
    • ►  februarie (67)
    • ►  ianuarie (66)
  • ►  2013 (284)
    • ►  decembrie (24)
    • ►  noiembrie (20)
    • ►  octombrie (24)
    • ►  septembrie (23)
    • ►  august (14)
    • ►  iulie (16)
    • ►  iunie (26)
    • ►  mai (44)
    • ►  aprilie (23)
    • ►  martie (30)
    • ►  februarie (40)
  • ►  2012 (31)
    • ►  septembrie (1)
    • ►  august (2)
    • ►  iulie (1)
    • ►  iunie (4)
    • ►  mai (3)
    • ►  aprilie (5)
    • ►  martie (4)
    • ►  februarie (6)
    • ►  ianuarie (5)
  • ►  2011 (61)
    • ►  decembrie (10)
    • ►  noiembrie (4)
    • ►  octombrie (6)
    • ►  septembrie (2)
    • ►  august (7)
    • ►  iulie (6)
    • ►  iunie (6)
    • ►  mai (6)
    • ►  aprilie (2)
    • ►  martie (2)
    • ►  februarie (5)
    • ►  ianuarie (5)
  • ►  2010 (34)
    • ►  decembrie (1)
    • ►  noiembrie (2)
    • ►  octombrie (1)
    • ►  septembrie (4)
    • ►  iulie (2)
    • ►  iunie (4)
    • ►  mai (4)
    • ►  aprilie (6)
    • ►  martie (4)
    • ►  februarie (3)
    • ►  ianuarie (3)
  • ►  2009 (3)
    • ►  decembrie (3)

Totalul afişărilor de pagină

(c) Observator gastronomic. Tema Fantastic S.A.. Imagini pentru teme create de dfli. Un produs Blogger.