Observator gastronomic

Slow Food // e c o g a s t r o n o m i e // d e z v o l t a r e d u r a b i l ă

luni, 18 mai 2015

Yalın - Yeniden

Posted by Unknown at 00:36:00
Trimiteți prin e-mail Postați pe blog!Trimiteți pe XDistribuiți pe FacebookTrimiteți către Pinterest

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Abonați-vă la: Postare comentarii (Atom)

Ti-a placut?

Eu scriu aici

Eu scriu aici
Tiberiu CAZACIOC

Mai multe despre autor

Mai multe despre autor

Abonare

Postări
Atom
Postări
Comentarii
Atom
Comentarii

Twitter

Tweets by @cazacioc >

Despre organizatie

Despre organizatie

Deveniți membri

Deveniți membri

Ecogastronomie

Ecogastronomie

Lista mea de bloguri

  • Ceva Bun
  • Chez Mazilique
  • Cooking with my soul
  • Crazy Mother Cooker
  • Fine Dining Lovers
  • Foodie Family
  • Isabela Cuisine
  • KissTheCook
  • Retetele lui Radu
  • Romania Culinara
  • Taste Bazaar
  • Un blog de viata fericita
Afișați 10 Afișați tot

Faceți căutări pe acest blog

Arhivă blog

  • ▼  2015 (699)
    • ►  noiembrie (62)
    • ►  octombrie (31)
    • ►  septembrie (52)
    • ►  august (26)
    • ►  iulie (88)
    • ►  iunie (71)
    • ▼  mai (66)
      • Vin "Johnny go home"....din Spania
      • Napolitane Nana sau batoane de casa
      • Sigara borek cu yufka de la Hurrem
      • Piratii din Caraibe si bautura lor preferata...
      • Cat de educati sunt consumatorii romani?
      • 30 May 2015: Slow Food International Press Review ...
      • Tendinte in #food din #Huffington Post...tendinte ...
      • Cele mai bune vinuri spumante #Cava
      • Din teren, mancati usturoi de vara? Mellissa Clark
      • La masa in restaurantele italiene din Bucuresti #I...
      • How about #pink colours of #food?
      • @SelgrosRomania #SelgrosRomania aprovizioneaza "La...
      • Cremwurst sau crenvurst, plusuri și minusuri la Ca...
      • 10.000 euro la Street Delivery
      • A #VanGogh for sale in old city #Bucharest
      • Această minte sclipitoare: John Nash
      • Poale în brîu fără
      • Get in La Plăcinte
      • Topoloveni sau sindromul salam săsesc
      • Active in Chicago de Bjorn Heidenstrom
      • Si a fost RDW 2015...
      • Despre paine cu Iaromira Popovici, RFI
      • Despre produsul montan....
      • Despre slow si fast la Facultatea de Sociologie...
      • Marmara birlik
      • Să bem și să ne înflorim
      • Iaurt de oaie...de ce nu?
      • Get around...Bucuresti Tu
      • Greenpeace, fact finding research about the future...
      • Face-o-book goes on...Bucuresti mai optimist
      • RNDR discuta despre produse locale. In 21 mai 2015.
      • Chateau Pietro. Vin. Tămâioasă românească. @itmora...
      • Vărgat sau comun? Tărcat sau de-al casei. Dovlecei.
      • Pierre caffe & tea, do you go with the car?
      • Yalın - Yeniden
      • Cornetto & Yalın - Benimki #AşktaCesurOlan
      • 200 de retete de bucate cercate si de prajituri
      • Ionela Palistan about artisan bread
      • Istanbul City Guide - 2014 by ISTANBUL FIND
      • Ayvalık Persembe Pazarı -Local market - Ayvalık Tu...
      • Street food Turkey Ayvalik lokma
      • Iaurt de oaie de casă. Sau iaurt din lapte de oaie...
      • Despre peste la Genova...Slow Fish Genova @SlowFoodHQ
      • Despre branza de Nasal, o revenire
      • 14 May 2015: Slow Food International Press Review ...
      • Cum m-a lovit #Pukka doar cu produse bio din Europ...
      • Filipovenii și cazacii lui Nekrasov....
      • @LIDLRomania ne promite roșii care luminează tenul...
      • Hai sa aparam Natura Europei! O campanie pentru in...
      • Background cu Muzeul Satului, #food
      • #Bucharest, food street, snack spot or the #Bohemi...
      • #Bucharest by #storm, 7 May 2015
      • D. Gusti, #Jurilovca, Vintilă Mihăilescu, autentic...
      • About #lunch and #dinner: A People's History Break...
      • Țepele ECO sancționate de ANPC, prea bland
      • De ce avem prin #PAC rădăcini mai puternice?
      • Plantele psihotrope (canepa textila?) nu se cultiv...
      • Paine pe joburi....#bread and jobs
      • 9 mai: Ziua Europei este si ziua noastra
      • #LIDL Romania vinde rosii medicament
      • Rustiq, un magazin de carne in minus
      • Piata urbana si patrunjelul: nu este bine, dar est...
      • Petitia Jamie Oliver pentru ca hrana sa devina par...
      • Dreptul de autor si micii...IGP, DOP @agrointel @l...
      • Murfatlar un campion, ce-a facut cu banii nostri?
      • Ethic Wine, un wine bar dispărut @cramamurfatlar @...
    • ►  aprilie (68)
    • ►  martie (63)
    • ►  februarie (88)
    • ►  ianuarie (84)
  • ►  2014 (626)
    • ►  decembrie (94)
    • ►  noiembrie (58)
    • ►  octombrie (50)
    • ►  septembrie (33)
    • ►  august (52)
    • ►  iulie (45)
    • ►  iunie (31)
    • ►  mai (34)
    • ►  aprilie (57)
    • ►  martie (39)
    • ►  februarie (67)
    • ►  ianuarie (66)
  • ►  2013 (284)
    • ►  decembrie (24)
    • ►  noiembrie (20)
    • ►  octombrie (24)
    • ►  septembrie (23)
    • ►  august (14)
    • ►  iulie (16)
    • ►  iunie (26)
    • ►  mai (44)
    • ►  aprilie (23)
    • ►  martie (30)
    • ►  februarie (40)
  • ►  2012 (31)
    • ►  septembrie (1)
    • ►  august (2)
    • ►  iulie (1)
    • ►  iunie (4)
    • ►  mai (3)
    • ►  aprilie (5)
    • ►  martie (4)
    • ►  februarie (6)
    • ►  ianuarie (5)
  • ►  2011 (61)
    • ►  decembrie (10)
    • ►  noiembrie (4)
    • ►  octombrie (6)
    • ►  septembrie (2)
    • ►  august (7)
    • ►  iulie (6)
    • ►  iunie (6)
    • ►  mai (6)
    • ►  aprilie (2)
    • ►  martie (2)
    • ►  februarie (5)
    • ►  ianuarie (5)
  • ►  2010 (34)
    • ►  decembrie (1)
    • ►  noiembrie (2)
    • ►  octombrie (1)
    • ►  septembrie (4)
    • ►  iulie (2)
    • ►  iunie (4)
    • ►  mai (4)
    • ►  aprilie (6)
    • ►  martie (4)
    • ►  februarie (3)
    • ►  ianuarie (3)
  • ►  2009 (3)
    • ►  decembrie (3)

Totalul afişărilor de pagină

(c) Observator gastronomic. Tema Fantastic S.A.. Imagini pentru teme create de dfli. Un produs Blogger.