Observator gastronomic

Slow Food // e c o g a s t r o n o m i e // d e z v o l t a r e d u r a b i l ă

vineri, 29 august 2014

Piata Progresul, merita incercat




Posted by Unknown at 12:00:00
Trimiteți prin e-mail Postați pe blog!Trimiteți pe XDistribuiți pe FacebookTrimiteți către Pinterest
Etichete Piata Progresul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Abonați-vă la: Postare comentarii (Atom)

Ti-a placut?

Eu scriu aici

Eu scriu aici
Tiberiu CAZACIOC

Mai multe despre autor

Mai multe despre autor

Abonare

Postări
Atom
Postări
Comentarii
Atom
Comentarii

Twitter

Tweets by @cazacioc >

Despre organizatie

Despre organizatie

Deveniți membri

Deveniți membri

Ecogastronomie

Ecogastronomie

Lista mea de bloguri

  • Ceva Bun
  • Chez Mazilique
  • Cooking with my soul
  • Crazy Mother Cooker
  • Fine Dining Lovers
  • Foodie Family
  • Isabela Cuisine
  • KissTheCook
  • Retetele lui Radu
  • Romania Culinara
  • Taste Bazaar
  • Un blog de viata fericita
Afișați 10 Afișați tot

Faceți căutări pe acest blog

Arhivă blog

  • ►  2015 (699)
    • ►  noiembrie (62)
    • ►  octombrie (31)
    • ►  septembrie (52)
    • ►  august (26)
    • ►  iulie (88)
    • ►  iunie (71)
    • ►  mai (66)
    • ►  aprilie (68)
    • ►  martie (63)
    • ►  februarie (88)
    • ►  ianuarie (84)
  • ▼  2014 (626)
    • ►  decembrie (94)
    • ►  noiembrie (58)
    • ►  octombrie (50)
    • ►  septembrie (33)
    • ▼  august (52)
      • Incercam, nu ne lasam...MADR si munca cu traditia
      • Piata Progresul, merita incercat
      • Despre Ghita si #VODAFONE si CSR
      • Ardei la tufă din piaţa Progresul
      • Kitsch marca MADR sau opincile din plastic
      • Mustarul de Tecuci
      • Sunt romanii prea putin nemancati?
      • Comisia Europeana este cu noi, la Tulcea
      • De dimineață, arahide cu castraveți
      • In acest weekend se intampla Rowmania la Tulcea
      • Vin la Domenii, de-ale lui Costel Popa
      • Din 4.400 de produse tradiţionale au fost atestate...
      • Luni ora 16:00 Cum a fost la Terra Madre Balkans, ...
      • Luni ora 12:00 Whiskey-ul, biodiversitatea si legu...
      • Luni ora 8:00 Daca vreti sa sustineti miscarea Slo...
      • Duminica ora 9:00 Ciofliceni, Snagov, RDD
      • Sambata ora 12:00 MADR sustine localizarea? "Produ...
      • Sambata ora 8:00 Hai la Slow Food Story
      • Vineri ora 14:00 Romanii, nu! Francezii reduc pest...
      • Vineri ora 11:00 Supa chinezeasca de pui la KUNG F...
      • Vineri ora 10:00 #EXPUR și "Untdelemn de la bunica"
      • Joi ora 17:00 Varanul este de #VARANCHA sau de #VR...
      • Joi ora 14:00 Oliviera nu este ce ați crede
      • Joi ora 8:30 Consumatorul român înghite orice minc...
      • APC Romania: Cum ne inseala hipermarketurile cu #Z...
      • Miercuri ora 16:00 #GREEN WEE si reciclarea
      • Miercuri ora 13:30 Un add-on de la #BBC Good Food
      • Miercuri ora 9:00 Dovada ipocriziei unei părți din...
      • Marti ora 17:00 Țeapa de Bucureşti cu produse sibiene
      • Marti ora 12:00 Food Network in the Kitchen
      • Marti ora 8:30 Am gasit încă o brutărie
      • Luni ora 16:00 Ce înseamnă căderea #METRO?
      • Luni ora 13:00 Food Planner, Android dar si IoS
      • Luni ora 8:30 #LACTIQ, un kefir de la capre care c...
      • Prietenii nostri de la APC ne avertizeaza: mai mul...
      • Vitele pe care nu le mai avem sau "asasinarea" bio...
      • Oameni pe care i-am cunoscut: Ghiță Bârză de la Tă...
      • #SCANDIA, #VASCAR, #HAME: Care este adevărata reţe...
      • Oameni pe care i-am cunoscut: Coșul de legume, alese!
      • Allrecipes.com și porumbul fript în de toate
      • O aplicație de pus în Android: Evernote Food 2.0
      • Vinete mov-alb
      • Celu' Dovlecelu'
      • Numai pentru brăileni din toate părțile, uniți-vă....
      • Rețeaua Europeană de Dezvoltare Rurală, fără România
      • Despre tomatele mici
      • Europa si dialogul cu societatea civila
      • #AQUA CARPATICA vs. Naturel, cât mai naturel
      • Etichetarea cârnaților din porci clonați
      • #URSUS demolator din victorie în victorie
      • Din oaie, de oaie
      • Hot-dog-ul românesc
    • ►  iulie (45)
    • ►  iunie (31)
    • ►  mai (34)
    • ►  aprilie (57)
    • ►  martie (39)
    • ►  februarie (67)
    • ►  ianuarie (66)
  • ►  2013 (284)
    • ►  decembrie (24)
    • ►  noiembrie (20)
    • ►  octombrie (24)
    • ►  septembrie (23)
    • ►  august (14)
    • ►  iulie (16)
    • ►  iunie (26)
    • ►  mai (44)
    • ►  aprilie (23)
    • ►  martie (30)
    • ►  februarie (40)
  • ►  2012 (31)
    • ►  septembrie (1)
    • ►  august (2)
    • ►  iulie (1)
    • ►  iunie (4)
    • ►  mai (3)
    • ►  aprilie (5)
    • ►  martie (4)
    • ►  februarie (6)
    • ►  ianuarie (5)
  • ►  2011 (61)
    • ►  decembrie (10)
    • ►  noiembrie (4)
    • ►  octombrie (6)
    • ►  septembrie (2)
    • ►  august (7)
    • ►  iulie (6)
    • ►  iunie (6)
    • ►  mai (6)
    • ►  aprilie (2)
    • ►  martie (2)
    • ►  februarie (5)
    • ►  ianuarie (5)
  • ►  2010 (34)
    • ►  decembrie (1)
    • ►  noiembrie (2)
    • ►  octombrie (1)
    • ►  septembrie (4)
    • ►  iulie (2)
    • ►  iunie (4)
    • ►  mai (4)
    • ►  aprilie (6)
    • ►  martie (4)
    • ►  februarie (3)
    • ►  ianuarie (3)
  • ►  2009 (3)
    • ►  decembrie (3)

Totalul afişărilor de pagină

(c) Observator gastronomic. Tema Fantastic S.A.. Imagini pentru teme create de dfli. Un produs Blogger.