vineri, 3 aprilie 2015

Pateul vegetal cu aditivi, mai ieftin decat cel cu carne....

Studiu de piață APC Romania....Pateul vegetal cu aditivi, mai ieftin decat cel cu carne....Sa nu credeti cumva ca a dat credinta si blagoslovenia peste retailul modern sau peste producatorii de paste alimentare. Nu, nicicum. 

Din ceea ce a descoperit APC Romania, inteleg ca un "pateu vegetal" este o cale si mai facila de a plasa aditivi intr-o pasta care nu are de-a face cu carnea. Daca antreprenorii aceia ar fi facut pateu cu urme de carne ar fi fost mai scump. Banuiesc ca marja de profit este mai mare la pateul vegetal. Daca se poate specula teama si fobia de crestere in greutate sau nevoia de a posti, de ce sa nu faca si ei un ban?


Cora – 15 aditivi
Hame, Baroni, Bucegi, Carrefour,Vascar, Sadu, Auchan, Penny, Moldova în bucate – 11-13 aditivi;
FUD, Carrefour, Cosmin, Mandy Foods, Mărășești, Clever, Delicii și capricii, Bucegi, Scandia Sibiu, Moldova în bucate – 8-10 aditivi;
365M, Delicii și capricii, Meniu de-a gata, Auchan, Mandy Foods, Winny, Ardealul, Carrefour – 4-7 aditivi;
Inedit – 0-1 aditivi.

Niciun comentariu: