joi, 7 noiembrie 2013

Ecoturism cu gust în Delta Dunării: "La masă cu oamenii Deltei"

Ce este mai provocator decât să prezinți viziuni legate de hrană, gastronomie, corelarea lor cu mediul rural local? Și să pui în lumină potențiala valoare adăugată pe care o oferă gastronomia? Găsiți aici prezentarea susținută de mine în cadrul conferinței "Ecoturism cu gust în Transilvania și Delta Dunării" din 5 noiembrie 2013. Desfășurată la Centrul pentru......
.......Ecoturism în România. În seria "Recomandat de Ivan Patzaichin Argumente pentru ecoturism în România", organizată de Asociația de Ecoturism în România și Asociația Ivan Patzaichin-Mila 23, conferința a propus brunch-urile în Transilvania și studiul antropologic "La masă cu oamenii Deltei". Pentru brunch-uri, Mihai Dragomir și Asociația Mioritics sunt responsabili. Pentru suportul în comunicare atât la asociația Ivan Patzaichin-Mila 23 cât și pentru conferințe, formatul, sunt munca companiei DC Communication.



Niciun comentariu: