Observator gastronomic

Slow Food // e c o g a s t r o n o m i e // d e z v o l t a r e d u r a b i l ă

marți, 10 noiembrie 2015

PARIZER, reteta conscrata romaneasca


Posted by Unknown at 09:30:00
Trimiteți prin e-mail Postați pe blog!Trimiteți pe XDistribuiți pe FacebookTrimiteți către Pinterest
Etichete LIDL, parizer, retete consacrate romanesti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Abonați-vă la: Postare comentarii (Atom)

Ti-a placut?

Eu scriu aici

Eu scriu aici
Tiberiu CAZACIOC

Mai multe despre autor

Mai multe despre autor

Abonare

Postări
Atom
Postări
Comentarii
Atom
Comentarii

Twitter

Tweets by @cazacioc >

Despre organizatie

Despre organizatie

Deveniți membri

Deveniți membri

Ecogastronomie

Ecogastronomie

Lista mea de bloguri

  • Ceva Bun
  • Chez Mazilique
  • Cooking with my soul
  • Crazy Mother Cooker
  • Fine Dining Lovers
  • Foodie Family
  • Isabela Cuisine
  • KissTheCook
  • Retetele lui Radu
  • Romania Culinara
  • Taste Bazaar
  • Un blog de viata fericita
Afișați 10 Afișați tot

Faceți căutări pe acest blog

Arhivă blog

  • ▼  2015 (699)
    • ▼  noiembrie (62)
      • De la 1 decembrie 2015, am creat Observator Gastro...
      • Some sheep from National Geographic @NatGeo
      • Sa facem loc alternativelor la hrana industriala, ...
      • Bergenbier ALE sau berea industriala de care nu sc...
      • Schite....de concept: Povestile hranei
      • Vinul.ro, o revista de la care afli despre vin...d...
      • Agricultura, silvicultura si pescuitul intensive, ...
      • Un apel Slow Food pentru COP 21 - Întâlnirea pe te...
      • Carte contra pui, o idee buna a Transavia?
      • Creative Business Cup 2015, ScanBuy, un finalist l...
      • Filipovenii și cazacii lui Nekrasov...reminder, pr...
      • Ivan, asculta-ne si tu pe noi, cum sa fim darji ca...
      • Fabrica de 4 beri bune..De azi si Zaganu India Pal...
      • "Legalize" craft beer...or emerging of the microbr...
      • Creative Business Cup 2015, Buonovending, o masina...
      • Creative Business Cup 2015, Narrate, un finalist l...
      • Incercati Origini? Se livreaza acasa...O noua lini...
      • 2015 Slow Food Asia Pacific Festival About to Kick...
      • Ce putem face sa mai contribuim la reducerea risip...
      • Apologia parleazului, daca va vine sa credeti. La ...
      • Moldova in bucate? VASCAR ataca
      • Cum deosebesti mezelurile industriale de cele arti...
      • Bors cu scortisoara, Danila, incercati?
      • Bergenbier ALE, intamplari din mall si apologia pr...
      • Risipa de alimente, un sfat? Planificati-va cumpar...
      • Unedited RuralFest 2015
      • La GAUDEAMUS, lansarea "Ascultându-l pe Ivan", Iva...
      • Jean Anthelme Brillat-Savarin, un personaj care a ...
      • “Filipovenii și cazacii lui Nekrasov”: documentar ...
      • Reculegere, Paris, noiembrie 2015
      • Slow Food reunion of Convivium Bucuresti Valahia G...
      • KFC in expansiune. 58 de joburi de bucatar in eJobs?
      • Un loc bun de networking si anticafe: Seneca...imp...
      • Anunt tehnic! Ne apropiem de Food Bloggers Confere...
      • Food Bloggers Conference se apropie...speakerii su...
      • Aveti incredere in Restograf? Propunere de week-en...
      • Masterchef degeaba, succes in afaceri
      • Colectiv, mai departe legal sau ilegal? Chocolat, ...
      • Biscuit strikes again
      • O fi adevarat? RABOBANK acuzata de relatii cu lume...
      • Nana, le-ati vazut pe undeva?
      • Fish & Chips, amintiri de festival Urban Fest 2015
      • Cum a fost la RuralFest 2015, cortul Slow Food adica
      • AUCHAN urmeaza lui CAREEFOUR, LIDL et Comp.
      • ARLA Food Innovation Challenge, azi despre Scan'Bu...
      • Marco Polo, Transilvania și de ce ne pasă ? Episod...
      • PARIZER, reteta conscrata romaneasca
      • Transilvania, de ce? Episodul II @bradut @MoiseGuran
      • Un miracol, pâinea artizanală și un pretext pentru...
      • Reprogramare scurt-metraj Transhumanta, 21 noiembr...
      • Slow Food, reuniune majora la The London Street At...
      • Dupa un sfert de secol de comert modern
      • Lonely Planet, este chiar lonely? Episodul I @brad...
      • Pâinea artizanală din ce este făcută ea ? Mesaje d...
      • Food Bloggers Conference, din nou la sfarsit de an
      • Avanpremieră Transhumanța, turneu în țară
      • Chutney de la London Street Atelier, un produs local
      • Food Bloggers Conference, susținut de LIDL, Starop...
      • Carrefour la INDAGRA Food: de la români pentru rom...
      • Barbekew sau Draga rotisor, de tine mi-a fost dor!
      • Trends: food vans, Burger Van, Marin Grill Seafood...
      • London Street Atelier, meeting Rachel Sargent
    • ►  octombrie (31)
    • ►  septembrie (52)
    • ►  august (26)
    • ►  iulie (88)
    • ►  iunie (71)
    • ►  mai (66)
    • ►  aprilie (68)
    • ►  martie (63)
    • ►  februarie (88)
    • ►  ianuarie (84)
  • ►  2014 (626)
    • ►  decembrie (94)
    • ►  noiembrie (58)
    • ►  octombrie (50)
    • ►  septembrie (33)
    • ►  august (52)
    • ►  iulie (45)
    • ►  iunie (31)
    • ►  mai (34)
    • ►  aprilie (57)
    • ►  martie (39)
    • ►  februarie (67)
    • ►  ianuarie (66)
  • ►  2013 (284)
    • ►  decembrie (24)
    • ►  noiembrie (20)
    • ►  octombrie (24)
    • ►  septembrie (23)
    • ►  august (14)
    • ►  iulie (16)
    • ►  iunie (26)
    • ►  mai (44)
    • ►  aprilie (23)
    • ►  martie (30)
    • ►  februarie (40)
  • ►  2012 (31)
    • ►  septembrie (1)
    • ►  august (2)
    • ►  iulie (1)
    • ►  iunie (4)
    • ►  mai (3)
    • ►  aprilie (5)
    • ►  martie (4)
    • ►  februarie (6)
    • ►  ianuarie (5)
  • ►  2011 (61)
    • ►  decembrie (10)
    • ►  noiembrie (4)
    • ►  octombrie (6)
    • ►  septembrie (2)
    • ►  august (7)
    • ►  iulie (6)
    • ►  iunie (6)
    • ►  mai (6)
    • ►  aprilie (2)
    • ►  martie (2)
    • ►  februarie (5)
    • ►  ianuarie (5)
  • ►  2010 (34)
    • ►  decembrie (1)
    • ►  noiembrie (2)
    • ►  octombrie (1)
    • ►  septembrie (4)
    • ►  iulie (2)
    • ►  iunie (4)
    • ►  mai (4)
    • ►  aprilie (6)
    • ►  martie (4)
    • ►  februarie (3)
    • ►  ianuarie (3)
  • ►  2009 (3)
    • ►  decembrie (3)

Totalul afişărilor de pagină

(c) Observator gastronomic. Tema Fantastic S.A.. Imagini pentru teme create de dfli. Un produs Blogger.