marți, 24 martie 2015

Iaurt de oaie


Cum putem manca oile? Urmarea daca cititi pana la capat. Se dau urmatoarele fapte. Artesana este compania care a readus iaurtul de oaie in piata. Un produs unic. Mega Image vinde sub brandul "Gusturi romanesti" iaurt de oaie in aceasta perioada. Suntem in martie, spre sfarsit, nu va suna clopotelul? 

Este posibil ca Artesana sa fi trecut sub "Gusturi romanesti" adica a cedat si a lasat steagul. Asa este la romani, marketingul nu poate tine prea mult nisa.


Poate ca Mega Image produce acolo unde produce si Artesana? Pentru ca parea ca iaurtul de oaie ca si alte lactate, fiind produse in capacitati de productie diferite, sunt de fapt reteta Delaco. Care este doar branduitor si nu producator.

Si mai mult, in aceasta perioada, oile sunt gestante, ca urmeaza sa vina mieii. Asadar de unde lapte si iaurt de oaie? Din alta perioada istorica? Sau din lapte praf de oaie? Asta da, ar fi o explicatie. 

Va las sa vedeti eticheta si mai ales sa savurati "sugestia de prezentare".....Adica luati 3 oi si serviti-va...Ma rog, graficianul a lucrat un pic mecanic si nu s-a prins....



Niciun comentariu: