Asta pentru că vedem că SHUTTERSTOCK nu are brânză de burduf în stoc. Ziarul Financiar a publicat în 16 octombrie 2013 un articol despre un antreprenor de succes p bază de brânză de burduf, evident din cea industrială. Dar tânăra jurnalistă...
... a cedat nervos, nu a găsit imagini de referință în baza de imagini a SHUTTERSTOCK ori nu știe cum arată.Ziarul Financiar 16 octombrie 2013 |
Un comentariu:
Jurnalist român, ce poţi să te aştepţi de la ea???
În altă ordine de idei, chiar azi mă tot gândeam la brânza de burduf cum o găseşti practic doar la noi, dar nu ne-am gândit să o transformâm în brand naţional, să o promovăm şi să o vindem la nemţi, englezi, norvegieni şi alte neamuri cu bani şi fără prea ultă brânză proprie.
Acum plec însă la supermarketul german să cumpăr telemea balcanică din Grecia şi Bulgaria, la fel ca aia pe care o facem şi noi, dar pe care nu vrem să o vindem.
Trimiteți un comentariu