marți, 24 februarie 2015

Berea industrială și-a atins limita culturală

Câtă bere pot bea românii? Am dubii că se poate împinge mai multe consumul de bere industrială. S-a inventat berea la PET, s-a inventat bere numită BERE (la LIDL), gata. Stop. O știre recentă confirm declinul consumului de BERE INDUSTRIALĂ. Da, deci se poate. continuă să citești
De aici niște întrebări. Este acciza la bere un obstacol în calea creșterii consumului? A stimulat crearea Berăriei H consumul de bere? 

Dacă se dă o masă limitată de consumatori de bere și li se pune la dispoziție o braserie de tip industrial, gen Berăria H, cum îi poți dizloca din Centrul Vechi? Cu microbuzul de la Piața Unirii?

Este suficient să încerci să ataci aceeași masă de consumatori să îi muți la Piața Presei Libere?

Care este ideea ca sâmbăta seara când afluența către Centrul Vechi atrage atenția semnificativ (coadă de taxiuri pe kilometru), la 300 metri mai sus, în față la Starbucks, o stație RATB goală să aștepte un probabil meschin microbuz, care să ducă câțiva 15 băutori la Berăria H? Penibilă încercare, nice try emag.ro

Ce vreau să spun: micro-berăriile sunt cheia.  Trăiască berea artizanală. Ce nu înțelege ZF este că a apărut o nouă categorie. Berea artizanală. Micro-berăria. Heineken nu mai inovează.

(c) Ziarul Financiar

Niciun comentariu: