Slow Food promovează hrana bună, curată şi echitabilă. Bună, pentru că sănătoasă nu doar gustoasă; curată pentru că producerea ei are un impact redus asupra mediului şi cu grijă pentru bunăstarea animalelor; echitabilă pentru că prin ea este pusă în valoare munca celor care o produc, prepară şi o distribuie. Slow Food acţionează pentru apărarea biodiversităţii şi promovarea unui sistem de producţie şi a unui consum sustenabil şi prietenos cu mediul; pentru a susţine răspândirea educaţiei pentru gust şi a consumului sustenabil; şi să conecteze producătorii de hrană de calitate de co-producători (consumatorii conştienţi) prin evenimente şi iniţiative. LINK
Slow Food // e c o g a s t r o n o m i e // d e z v o l t a r e d u r a b i l ă
marți, 18 februarie 2014
Despre Slow Food şi misiunea sa
Slow Food promovează hrana bună, curată şi echitabilă. Bună, pentru că sănătoasă nu doar gustoasă; curată pentru că producerea ei are un impact redus asupra mediului şi cu grijă pentru bunăstarea animalelor; echitabilă pentru că prin ea este pusă în valoare munca celor care o produc, prepară şi o distribuie. Slow Food acţionează pentru apărarea biodiversităţii şi promovarea unui sistem de producţie şi a unui consum sustenabil şi prietenos cu mediul; pentru a susţine răspândirea educaţiei pentru gust şi a consumului sustenabil; şi să conecteze producătorii de hrană de calitate de co-producători (consumatorii conştienţi) prin evenimente şi iniţiative. LINK
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu