Observator gastronomic

Slow Food // e c o g a s t r o n o m i e // d e z v o l t a r e d u r a b i l ă

luni, 10 februarie 2014

Norvegia: Hardanger og Voss Museum


Posted by Unknown at 09:00:00
Trimiteți prin e-mail Postați pe blog!Trimiteți pe XDistribuiți pe FacebookTrimiteți către Pinterest
Etichete Norvegia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Abonați-vă la: Postare comentarii (Atom)

Ti-a placut?

Eu scriu aici

Eu scriu aici
Tiberiu CAZACIOC

Mai multe despre autor

Mai multe despre autor

Abonare

Postări
Atom
Postări
Comentarii
Atom
Comentarii

Twitter

Tweets by @cazacioc >

Despre organizatie

Despre organizatie

Deveniți membri

Deveniți membri

Ecogastronomie

Ecogastronomie

Lista mea de bloguri

  • Ceva Bun
  • Chez Mazilique
  • Cooking with my soul
  • Crazy Mother Cooker
  • Fine Dining Lovers
  • Foodie Family
  • Isabela Cuisine
  • KissTheCook
  • Retetele lui Radu
  • Romania Culinara
  • Taste Bazaar
  • Un blog de viata fericita
Afișați 10 Afișați tot

Faceți căutări pe acest blog

Arhivă blog

  • ►  2015 (699)
    • ►  noiembrie (62)
    • ►  octombrie (31)
    • ►  septembrie (52)
    • ►  august (26)
    • ►  iulie (88)
    • ►  iunie (71)
    • ►  mai (66)
    • ►  aprilie (68)
    • ►  martie (63)
    • ►  februarie (88)
    • ►  ianuarie (84)
  • ▼  2014 (626)
    • ►  decembrie (94)
    • ►  noiembrie (58)
    • ►  octombrie (50)
    • ►  septembrie (33)
    • ►  august (52)
    • ►  iulie (45)
    • ►  iunie (31)
    • ►  mai (34)
    • ►  aprilie (57)
    • ►  martie (39)
    • ▼  februarie (67)
      • DOR "De Origine Românească" de Grindean şi Agachi
      • Michelle Obama, etichetarea alimentelor şi FDA
      • Ardeiul unguresc ne arde...
      • Dacian Cioloş de vorbă cu europenii
      • New from EU: Construcţie de mânăstiri cu bani de l...
      • Et in Bergen ego....
      • Berea Bragadiru, poziţionarea istorică....
      • Reţetele româneşti sunt peste tot?
      • Despre Slow Food şi educaţia gustului
      • Cum arată locul unde se fac frânghii
      • Despre Slow Food şi proiectele speciale: Africa
      • Atelierul de construit şi restaurat bărci, Norvegia
      • Despre Slow Food şi reţeaua Terra Madre
      • Norwegian wood sau depozitul de cherestea de la Fa...
      • Americanii liberi, fără antibiotice! Industria lor...
      • Despre Slow Food şi biodiversitate
      • Norvegia, un pic de lume
      • Cine poate, o manâncă albă
      • De baut la cald: Absinthe Frappé
      • Iubesc pâinea!
      • Despre Slow Food şi misiunea sa
      • Norvegia, fără superbrands şi o Mihaela Rădulescu?
      • Vedeti ce fac.....?!
      • Gatitul este precum dragostea..
      • Marin Dumbrava zis si Biodumbrava
      • Cautati BIOCOOP, cooperativa agriculturii ecologice
      • Când localizarea este o valoare la norvegieni
      • Despre Slow Food, ce fel de organizaţie este?
      • Gammelnorsk spælsau, oaia norvegiană care se trage...
      • Cum sa maninci....
      • Cupajul Merlot si povestea lui
      • Cum salvam biodiversitatea?
      • Romania, the food colony: What do you want to eat ...
      • KLM şi Gouda: Alegerea hranei arată ce fel de pro...
      • La Norheimsund, despre ambarcatiuni si traditie
      • Despre agricultura ca acum 75 de ani
      • Norvegia: Ce am învățat?
      • Muzeul ăsta din Norvegia nu este muzeu
      • Acum 5 ani, Targul Taranului
      • Berăria și marketing-ul schizofrenic
      • Norvegia: De ce suntem aici?
      • Despre produse tradiţionale în 2008
      • Schimbări la americani
      • Norvegia: Hardanger og Voss Museum
      • Retail-ul nu are probleme cu casele de marcat
      • Succes la Slana Fest
      • Norvegia: De la Bergen la Norheimsund
      • Să crească consumul!!!
      • Ne-am săturat! Manifestaţia anti-agricultură indus...
      • Mărcile private, speciile invazive ale comerţului ...
      • Târgul Ţăranului în 2009 şi stakeholderii
      • Despre brânza de Sibiu care nu există
      • Slow Food partener al FAO pentru 2014 Anul interna...
      • Despre orătănii: Au început tăierile de curci şi g...
      • Despre risipa de alimente
      • Cum se face pâinea? Agresiunea pliantelor este ame...
      • #FarmBill, ce aduce nou Obama?
      • Brunost, brânza maro
      • Indicaţii geografice (1)
      • Lapte, legume şi fructe în şcolile din Europa...Co...
      • „Să mâncăm sănătos pentru a ne simți bine”
      • Despre Slow Food, de ce s-a înfiinţat? (1)
      • Campanie contra agriculturii familiale
      • Cât polueaza agricultură? Romania şi dezvoltarea r...
      • CAP Communication Awards 2013
      • Ghiţă Bârză de la Tălmăcel, o demonstraţie cu prod...
      • Supă de căpşune cu cremă de bezea
    • ►  ianuarie (66)
  • ►  2013 (284)
    • ►  decembrie (24)
    • ►  noiembrie (20)
    • ►  octombrie (24)
    • ►  septembrie (23)
    • ►  august (14)
    • ►  iulie (16)
    • ►  iunie (26)
    • ►  mai (44)
    • ►  aprilie (23)
    • ►  martie (30)
    • ►  februarie (40)
  • ►  2012 (31)
    • ►  septembrie (1)
    • ►  august (2)
    • ►  iulie (1)
    • ►  iunie (4)
    • ►  mai (3)
    • ►  aprilie (5)
    • ►  martie (4)
    • ►  februarie (6)
    • ►  ianuarie (5)
  • ►  2011 (61)
    • ►  decembrie (10)
    • ►  noiembrie (4)
    • ►  octombrie (6)
    • ►  septembrie (2)
    • ►  august (7)
    • ►  iulie (6)
    • ►  iunie (6)
    • ►  mai (6)
    • ►  aprilie (2)
    • ►  martie (2)
    • ►  februarie (5)
    • ►  ianuarie (5)
  • ►  2010 (34)
    • ►  decembrie (1)
    • ►  noiembrie (2)
    • ►  octombrie (1)
    • ►  septembrie (4)
    • ►  iulie (2)
    • ►  iunie (4)
    • ►  mai (4)
    • ►  aprilie (6)
    • ►  martie (4)
    • ►  februarie (3)
    • ►  ianuarie (3)
  • ►  2009 (3)
    • ►  decembrie (3)

Totalul afişărilor de pagină

(c) Observator gastronomic. Tema Fantastic S.A.. Imagini pentru teme create de dfli. Un produs Blogger.