Observator gastronomic

Slow Food // e c o g a s t r o n o m i e // d e z v o l t a r e d u r a b i l ă

duminică, 12 ianuarie 2014

Încă un remember, de ce suntem împreună?


Posted by Unknown at 01:46:00
Trimiteți prin e-mail Postați pe blog!Trimiteți pe XDistribuiți pe FacebookTrimiteți către Pinterest

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Abonați-vă la: Postare comentarii (Atom)

Ti-a placut?

Eu scriu aici

Eu scriu aici
Tiberiu CAZACIOC

Mai multe despre autor

Mai multe despre autor

Abonare

Postări
Atom
Postări
Comentarii
Atom
Comentarii

Twitter

Tweets by @cazacioc >

Despre organizatie

Despre organizatie

Deveniți membri

Deveniți membri

Ecogastronomie

Ecogastronomie

Lista mea de bloguri

  • Ceva Bun
  • Chez Mazilique
  • Cooking with my soul
  • Crazy Mother Cooker
  • Fine Dining Lovers
  • Foodie Family
  • Isabela Cuisine
  • KissTheCook
  • Retetele lui Radu
  • Romania Culinara
  • Taste Bazaar
  • Un blog de viata fericita
Afișați 10 Afișați tot

Faceți căutări pe acest blog

Arhivă blog

  • ►  2015 (699)
    • ►  noiembrie (62)
    • ►  octombrie (31)
    • ►  septembrie (52)
    • ►  august (26)
    • ►  iulie (88)
    • ►  iunie (71)
    • ►  mai (66)
    • ►  aprilie (68)
    • ►  martie (63)
    • ►  februarie (88)
    • ►  ianuarie (84)
  • ▼  2014 (626)
    • ►  decembrie (94)
    • ►  noiembrie (58)
    • ►  octombrie (50)
    • ►  septembrie (33)
    • ►  august (52)
    • ►  iulie (45)
    • ►  iunie (31)
    • ►  mai (34)
    • ►  aprilie (57)
    • ►  martie (39)
    • ►  februarie (67)
    • ▼  ianuarie (66)
      • Sinicika sau dumbrăveanca, în Delta Dunării
      • Papură de Mahmudia, la Downtown Bucharest
      • Preparate din peşte...ca la Miadmar
      • Saveurs d'Yveline, et in Arcadia ego...
      • Slideshare.net, un instrument bun de promovare pen...
      • O să fie veselie....resetare de la 0
      • Un peşte ameninţat cu dispariţia, un simbol de cam...
      • Ce bucurie, vom avea reţete consacrate româneşti. ...
      • Cum se construieşte cu stuf? O propunere de la Jur...
      • Reducerea influenţei industriei alimentare şi a ag...
      • Premiul NATURA 2000, până la 18 februarie 2014
      • Aroma de caşcaval, noutate a industriei alimentare
      • Singurătatea unor alergători de cursă lungă
      • Sfatul #19 pentru biodiversitate: Astăzi despre ag...
      • Istanbul, o ceaşcă de cafea
      • Cum să faci ca guvernarea să mai marcheze nişte vo...
      • Training şi educaţie în agricultură, România şi de...
      • Importanţa agriculturii de semisubzistenţă, Români...
      • SLATE: Serviţi cancer la grătar? Câte porţii?
      • Chicken Thigh, un rulaj interesant de imagini
      • O reţetă jamaicană de aripioare, Jerk Chicken Wings
      • The Guardian: Laptele matern, neconform
      • Ce alegi să manânci este o decizie social-politică
      • Organizaţii ţărăneşti: azi despre Eco Ruralis
      • Scoli care vor sa imbunatateasca meniul
      • Ficat gras, nuci din Brazilia, etc....
      • Daţi fuga la fazani în UK, imagini şocante
      • Cel mai tare brinzar, la Bra (Italia)
      • Etichetarea OMG, efect asupra comertului global si...
      • Tendinte in hrana, "te dau pe spate"
      • 50 de oameni importanti in domeniul hranei, USA
      • Surpriza? Omega 3 este uneori Omega 0
      • Ierbivor, carnivor sau omnivor?
      • Ce se poate face cu 0,5 litri de bere? Brânză Kent...
      • Mâncăm sau aruncăm?
      • Szalonnafeszt IV, un eveniment al Erdélyi Kézmíves...
      • De sezon, de la francezi. Nu de la Ministerul Agri...
      • 2014 Anul International al Agriculturii Familiale
      • România agro-alimentară și veșnicia periferiei
      • 65.000 hectare de pamint pentru straini, de la sta...
      • Lotca, lotca, lotca. Un simbol al dezvoltarii dura...
      • Sfatul #18 pentru biodiversitate? Apă, mai puţină ...
      • Roma nu a fost construită într-o singură zi, nu?
      • Fructele şi legumele de la UE şi copii sănătoşi
      • Peste 8.300 de vizualizări în Slideshare.net?
      • Dăm grâu şi importăm patiserie, ce bucurie
      • Despre pământ, dl. Dacian Cioloş, comisar european...
      • Reţete consacrate cu font Algerian
      • Cu doamnele, marimea conteaza....
      • Ioana Băsescu sau prilejul reflecției
      • Cum să falsificăm miere (este o glumă proastă)
      • Lapte, Lactalis, dispar fabricile mari de lapte
      • Încă un remember, de ce suntem împreună?
      • Cafea ca pe vremuri, o poveste scurta de simbata
      • Nou de la Comisie: agricultura, publicarea noilor ...
      • Sfatul #17 pentru biodiversitate, alegeți în 2014 ...
      • Poti ignora agricultura familiala, dar nu o poti d...
      • Gâtul înţepeneşte! Nu încercaţi cu iaurt!
      • Istorie cu AGROSTAR
      • Serviciile culinare de calitate, o provocare dific...
      • De-ale CAP - Roşcova, vesela...!!!
      • Ecoturism = pește și gastronomie?
      • Tricolor = patriotism, activism latent?
      • Sfatul #16 pentru biodiversitate, teambuilding in ...
      • Piete volante: Studiu de caz pentru ANPC, ANSVSA, ...
      • Pentru 2014, ce vă urez?!
  • ►  2013 (284)
    • ►  decembrie (24)
    • ►  noiembrie (20)
    • ►  octombrie (24)
    • ►  septembrie (23)
    • ►  august (14)
    • ►  iulie (16)
    • ►  iunie (26)
    • ►  mai (44)
    • ►  aprilie (23)
    • ►  martie (30)
    • ►  februarie (40)
  • ►  2012 (31)
    • ►  septembrie (1)
    • ►  august (2)
    • ►  iulie (1)
    • ►  iunie (4)
    • ►  mai (3)
    • ►  aprilie (5)
    • ►  martie (4)
    • ►  februarie (6)
    • ►  ianuarie (5)
  • ►  2011 (61)
    • ►  decembrie (10)
    • ►  noiembrie (4)
    • ►  octombrie (6)
    • ►  septembrie (2)
    • ►  august (7)
    • ►  iulie (6)
    • ►  iunie (6)
    • ►  mai (6)
    • ►  aprilie (2)
    • ►  martie (2)
    • ►  februarie (5)
    • ►  ianuarie (5)
  • ►  2010 (34)
    • ►  decembrie (1)
    • ►  noiembrie (2)
    • ►  octombrie (1)
    • ►  septembrie (4)
    • ►  iulie (2)
    • ►  iunie (4)
    • ►  mai (4)
    • ►  aprilie (6)
    • ►  martie (4)
    • ►  februarie (3)
    • ►  ianuarie (3)
  • ►  2009 (3)
    • ►  decembrie (3)

Totalul afişărilor de pagină

(c) Observator gastronomic. Tema Fantastic S.A.. Imagini pentru teme create de dfli. Un produs Blogger.